I produksjon:

 
q012.7_s084.0_v002.jpg

Solan & Ludvig – Månelyst i Flåklypa

Estimert premiere: 2018 | Stop motion-animasjon/Familiefilm
Regissør: Rasmus A. Sivertsen
Manus: Karsten Fullu
Produsenter: Cornelia Boysen & Synnøve Hørsdal

I det internasjonale månekappløpet er det norske bidraget ledet an av den briljante oppfinneren Reodor fra den lille bygda Flåklypa. Med Solan og Ludvig som modige astronauter, er det naturlig å spørre seg hva som egentlig kan gå galt? Men det er ganske mye, faktisk – på det farlige oppdraget oppdages hemmelige passasjerer, skjulte agendaer, og ingenting virker som det går etter planen. Solan og hans venn Ludvig møter en del overraskelser på sin ferd til månen.

Dette er den tredje filmen i stop-motion-trilogien om de kjære karakterene fra Flåklypa-universet.

 
Saved-for-web_Photo-by-Jose-Haro.jpg

SONJA

Estimert premiere: 2018 | Drama
Regissør: Anne Sewitsky
Manus: Mette M. Bølstad & Andreas Markusson
Produsenter: Synnøve Hørsdal & Cornelia Boysen

Sonja er en film om en av verdens største idrettsutøvere, om hun som er den direkte årsaken til at kunstløp ble en verdensidrett, hun som bestemte seg for å dra til Hollywood i 1936 for å bli filmskuespillerinne. Hennes første film satte salgsrekorder og var den filmen som solgte mest billetter i verden i 1937. Hun blir en av de rikeste kvinnene i sin tid, er alltid omringet av fans, elskere og familie – aldri alene. Når hun blir eldre, begynner stjernestatusen å fade ut, men hun nekter å gi seg. Alt kollapser når hun faller, full på dårlig is, i Rio de Janeiro.

I 1936 tar Sonja Henie med seg hele familien og flytter til Hollywood. Hun har allerede vunnet elleve VM- og tre OL-gull i kunstløp, men vil ha mer. Og nå har Sonja forstått at det er filmstjernene som er de mest glamorøse, og har hele verdens øyne rettet mot seg.

Med samme selvtillit og pågangsmot som på isen beseirer Sonja filmindustrien. Hennes første film, One In A Million, blir den mest sette i verden det året. Hun havner på coveret av Time Magazine, og blir en av de best betalte skuespillerinnene i Hollywood. Alltid med familien rundt seg, aldri alene, og med stor appetitt på penger, menn, fester og alkohol.

Men etter tretten filmer og to ulykkelige ekteskap begynner både publikum og hennes nærmeste å forlate henne. Og Sonja tåler ikke å være alene.

SONJA er fortellingen om et norsk ikon og et helt bemerkelsesverdig menneske.

 
LYKKELAND_Ingrid og Fredrik Nyman_Foto_Petter Skafle Henriksen_NRK_Maipo Film kopi.jpg

Lykkeland (TV)

Estimert premiere: NRK | TV-drama 8 x 45 min
Regissør: Petter Næss & Pål Jackman
Manus: Mette M. Bølstad
Basert på en idé av: Synnøve Hørsdal og et konsept av Siv Rajendram
Produsenter: Synnøve Hørsdal & Ales Ree

Lykkeland er fortellingen om velstandsutviklingen i Norge, om et land i endring, en by midt i et gullgraverrush, og fire unge mennesker som blir kastet inn i en virvelvind av nye muligheter.

Vi befinner oss i Stavanger sommeren 1969. Internasjonale oljeselskaper er i ferd med å trekke seg ut. Ingen tror det finnes olje på norsk sokkel. Fisk har vært og er byens største ressurs, men Nordsjøen er i ferd med å fiskes tomt. Det er krise i Stavanger.

Lille julaften 1969 borer Phillips petroleum seg inn i tidenes største oljebrønn. Og alt endres.

 
Harajuku_still_1.jpg

Harajuku 

Estimert premiere: 2018 I Drama
Regissør: Eirik Svensson
Manus: Sebastian Torngren Wartin
Basert på en idé av: Eirik Svensson
Produsent: Cornelia Boysen

Det er lille julaften, og Vilde henger med gjengen sin på Oslo S. Når hun får vite at moren hennes har vært i en ulykke, tvinges hun til å ta kontakt med sin biologiske far. Vilde prøver å rømme fra alt og alle med en enveisbillett til Tokyo, men på veien blir hun fanget i et emosjonelt og definerende første møte med faren.