ASKELADDEN – I SORIA MORIA SLOTT

Estimert premiere: 23.08.19
Regissør: Mikkel Brænne Sandemose
Manus: Aleksander Kirkwood Brown
Produsenter: Åshild Ramborg & Synnøve Hørsdal
Cast: Vebjørn Enger, Eili Harboe, Mads S. Pettersen, Elias H. Sørensen, Sidse Babett Knudsen, Thorbjørn Harr, Christian Skolmen

Når kongen og dronningen forgiftes, blir Per og Pål arrestert, mistenkt for å stå bak. Espen Askeladd og prinsesse Kristin legger ut på leting etter det sagnomsuste Soria Moria slott, som sies å være laget av reneste gull. I Soria Moria fins en brønn med Livets vann; det eneste som kan helbrede Kristins foreldre. Men noen ondsinnede dansker er også på sporet av slottet. Hvis Espen og Kristin mislykkes, kan det bety slutten for både dem, brødrene og hele kongeriket.  

 
DIRL+Poster.jpeg

DATES IN REAL LIFE (TV PILOT)

Estimert premiere: TBD / i etterarbeid
Regissør: Jakob Rørvik
Manus: Jakob Rørvik
Produsenter: Ales Ree & Synnøve Hørsdal
Cast: Kristine Thorp, Scott Chambers, Mathias Luppichini


Når Ida – en kvinne på 22 år som har levd hele sitt sosiale liv gjennom skjermer - mister sin internettkjæreste fordi han har begynt å date «in real life», velger hun å lage en profil på en dating-app og for første gang møte mulige partnere i det virkelige liv.

På sin reise gjennom en ny datekultur vil serien følge Idas mange forsøk på å finne både den andre – og seg selv.

 
fog_34_dag6.jpeg

FLUKTEN OVER GRENSEN

Estimert premiere: Februar 2020 / i etterarbeid
Regissør: Johanne Helgeland
Manus: Maja Lunde
Produsenter: Cornelia Boysen
Cast: Anna Sofie Skarholt, Bo Lindquist-Ellingsen, Samson Steine og Bianca Ghilardi-Hellesten

Desember 1942. Fire barn er på flukt fra nazistene. Målet er Sverige. Sarah og Daniel er jøder og skal sendes ut av landet. De har gjemt seg i kjelleren til Otto og Gerdas familie, men nå er de oppdaget og foreldrene arrestert. Otto og Gerda bestemmer seg for å hjelpe sine nye venner videre. Det blir en flukt på liv og død. Heldigvis møter de gode hjelpere underveis.
Men hvem kan de egentlig stole på? Flukten Over Grensen er en spenningsfilm inspirert av historiske hendelser om frykt, tillit og vennskap, og om stort mot hos små mennesker.