I produksjon:

 
q012.7_s084.0_v002.jpg

Solan & Ludvig – Månelyst i Flåklypa

Estimert premiere: 2018 | Stop motion-animasjon/Familiefilm
Regissør: Rasmus A. Sivertsen
Manus: Karsten Fullu
Produsenter: Cornelia Boysen & Synnøve Hørsdal

I det internasjonale månekappløpet er det norske bidraget ledet an av den briljante oppfinneren Reodor fra den lille bygda Flåklypa. Med Solan og Ludvig som modige astronauter, er det naturlig å spørre seg hva som egentlig kan gå galt? Men det er ganske mye, faktisk – på det farlige oppdraget oppdages hemmelige passasjerer, skjulte agendaer, og ingenting virker som det går etter planen. Solan og hans venn Ludvig møter en del overraskelser på sin ferd til månen.

Dette er den tredje filmen i stop-motion-trilogien om de kjære karakterene fra Flåklypa-universet.

 
Saved-for-web_Photo-by-Jose-Haro.jpg

SONJA

Estimert premiere: 2018 | Drama
Regissør: Anne Sewitsky
Manus: Mette M. Bølstad & Andreas Markusson
Produsenter: Synnøve Hørsdal & Cornelia Boysen

Sonja er filmen om Sonja Henie, tidenes største kunstløper, som bestemmer seg for å dra til Hollywood i 1936 og bli filmstjerne. Hennes første film, One in A million, topper Box Office samme år, og slik skal det fortsette i lang tid framover. Nye filmer, halsbrekkende koreografier, spektakulære skøyteshow, endeløse fester, alltid omringet av kjærester, beundrere, venner og familie. En endeløs opptur… Men så skjer det. Sonja blir eldre. Hun er ikke søt lenger. Publikumstallene synker, filmselskapene trekker seg. Sonja selger eiendommen til broren sin, bryter med manageren sin, satser alt på ett kort. Holiday on Ice skal til Rio De Janeiro. I Rio er isen råtten, Sonja er full, hun faller, publikum piper, pressefotografene fryder seg. Sonja er nødt til å reise seg, en siste gang. Og denne gangen er det ingen som har lyst til å se på.

 
Breddeformat_Christian+Anna.jpg

Lykkeland (TV)

Premiere: NRK 28.10.2018 | TV-drama 8 x 45 min
Regissør: Petter Næss & Pål Jackman
Manus: Mette M. Bølstad
Basert på en idé av: Synnøve Hørsdal og et konsept av Siv Rajendram
Produsenter: Synnøve Hørsdal & Ales Ree

Lykkeland er fortellingen om velstandsutviklingen i Norge, om et land i endring, en by midt i et gullgraverrush, og fire unge mennesker som blir kastet inn i en virvelvind av nye muligheter.

Vi befinner oss i Stavanger sommeren 1969. Internasjonale oljeselskaper er i ferd med å trekke seg ut. Ingen tror det finnes olje på norsk sokkel. Fisk har vært og er byens største ressurs, men Nordsjøen er i ferd med å fiskes tomt. Det er krise i Stavanger.

Lille julaften 1969 borer Phillips petroleum seg inn i tidenes største oljebrønn. Og alt endres.

 
Harajuku_still_1.jpg

Harajuku 

Estimert premiere: 2018 I Drama
Regissør: Eirik Svensson
Manus: Sebastian Torngren Wartin
Basert på en idé av: Eirik Svensson
Produsent: Cornelia Boysen

Det er lille julaften, og Vilde henger med gjengen sin på Oslo S. Når hun får vite at moren hennes har vært i en ulykke, tvinges hun til å ta kontakt med sin biologiske far. Vilde prøver å rømme fra alt og alle med en enveisbillett til Tokyo, men på veien blir hun fanget i et emosjonelt og definerende første møte med faren.