Elsk meg i morgen

Tre år er gått siden Elling flyttet til byen sammen med Kjell Bjarne, romkameraten fra institusjonslivet på Brøynes. Elling bor nå alene i leiligheten. Kjell Bjarne har flyttet en etasje opp, til Reidun og hennes lille datter Mojo. 
 
Selv om den lille familien tar det som en selvfølge at Elling hører til hos dem, føler Elling seg utenfor, og han isolerer seg mer og mer. Med undring betrakter han menneskene rundt seg og lurer på hva det er som gjør at alle de andre later til å finne seg så bra til rette.
 
Kjell Bjarne og Reidun tar til slutt tak i situasjonen. Elling protesterer riktignok, men han er ganske fornøyd når han står der som en ny mann; ren, utsovet og velkledd. Han føler seg kort sagt klar til å ta fatt igjen. Innerst inne vet han også hva som mangler, og en kveld finner han endelig kvinnen som han vet kan fylle tomrommet i hans liv. Han er villig til å gjøre alt for å vinne hennes tillit og erobre hennes kjærlighet, og han fanger etter hvert hennes oppmerksomhet. Det hele ser en stund meget lovende ut.
 
Men når han en kveld blir invitert hjem til sin utkårede, melder det seg etter hvert en del motforestillinger hos Elling, og historien ender ikke helt som han hadde tenkt.

Noen er litt mer forelsket enn andre …!

Premiere: 23.09.2005
Sjanger: Dramakomedie
Manus: Åse Vikene
Basert på «Elsk meg i morgen» av Ingvar Ambjørnsen
Regi: Petter Næss
Produsent: Dag Alveberg
Medvirkende: Per-Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Marian Saastad Ottesen, Kjersti Holmen, Per Christensen, Mari Sarnes Jardim

Full kredit IMDB